Contact

Informatie

E-MAIL

info@slaapbeterengezond.nl

TELEFOON

+31 (0)6 295 27 801

ADRES

Bellefleurgaarde 34
3824 ZD Amersfoort

KvK - 60866535
BTW - NL001534656B96

Stuur een e-mail!

Damir Canadi

“Ik ben blij om met een merk samen te werken dat zich al ruim 25 jaar op voorbeeldige wijze inzet voor de sport en bovendien veel know-how rondom gezonde slaap voor mij en sporters in het algemeen inbrengt.”

Damir Canadi
Voetbalcoach

Dave Asprey

“SAMINA-bedden bieden mogelijk de hoogst mogelijke slaapervaring omdat ze aandacht besteden aan elk klein detail, zelfs aan dingen waarvan je niet zou weten dat ze een verschil maken. Het resultaat is een geweldige nachtrust als geen ander! SAMINA is de Bentley onder de bedden.”

Dave Asprey
Ondernemer, Biohacker, Creator Bulletproof Coffee & New York Times bestsellerauteur

Dr. med. Dietrich Klinghardt, PhD

“Ik geloof dat we eindelijk een natuurlijk slaapsysteem hebben gevonden, waarmee onze patiënten erop vertrouwen kunnen, gezond en heilzaam te slapen. Het hele systeem is gemaakt van Bio-materialen en is vrij van chemicaliën, vlamvertragers en metaal, waardoor het ideaal is voor iedereen die een gezonde nachtrust wil, en in het bijzonder goed voor diegenen die op zoek zijn naar genezing.”

Dr. med. Dietrich Klinghardt, PhD
Oprichter van het Sophia Health Institute

Magdalena Egger

“Ik kan het me niet meer voorstellen, om niet op SAMINA te slapen. Ik heb ook altijd mijn reiskit bij me. SAMINA is voor mij een zeer belangrijke partner ter ondersteuning van de regeneratie en ik merk echt het verschil. Volgens mij is er momenteel niets beters.”

Magdalena Egger
Professionele skiër, junior wereldkampioen

Anouk

De communicatie heb ik als prettig ervaren. 
Het bed is van hoge kwaliteit en slaapt heerlijk.
Ik slaap dieper en mijn lichaam herstelt goed. 
Dit bed is aan te raden voor degene die een meer optimale slaap en herstel willen ervaren als aanvulling op een gezonde levensstijl.
Anouk
Actrice, Yoga & Adem coach

Blog berichten

Scroll naar boven