Slaap Coaching

In eenvoudige stappen van een slechte slaap naar een goede slaap
en van een goede slaap naar een super slaap!

Uit representatief onderzoek (DAK) blijkt dat 80 procent van de werkende mensen klaagt over een regelmatig slechte, verstoorde of niet langer rustgevende slaap. Slaapstoornissen en slaapgebrek verstoren belangrijke regulatie-, herstel- en genezingsprocessen en zijn in belangrijke mate betrokken bij de ontwikkeling van de hedendaagse ziekten (depressie, obesitas, diabetes, hart- en vaatziekten, dementie, kanker en allergieën).

 

Onze slaapcoaching bestaat uit het geven van advies en ondersteuning aan een ieder met slaapproblemen of slaapstoornissen. Wij helpen om weer beter in- en door te slapen en de slaapkwaliteit te verbeteren.

 

Er zijn verschillende redenen die kunnen leiden tot slaapproblemen:
– psychologische (stress, angst, woede, depressie),
– lichamelijke (apneu, restless legs, rugpijn, geluid, blauwlicht), 

– fysiologische (ploegendienst, jetlag), 

– farmacologische (alcohol, koffie, medicijnen, fluor, toxines),

– andere redenen (invloed slaapkamer, slaapplaats, kwaliteit bedsysteem, elektrosmog, aarding, gebrek zwaartekracht). 

 

De slaapkwaliteit en hoeveelheid hebben een directe invloed op je gezondheid, vitaliteit, energie, prestatie en welzijn. Een goede regeneratieve-herstel-slaap is dan ook van groot belang!

 

Hoe je jezelf van slechte slaper tot een goede slaper en van goede slaper tot een super slaper kan ontwikkelen, is te leren in eenvoudige stappen. 

 

Aan de hand van een eerste adviesgesprek, persoonlijke coaching en onze slaap-gezond-oplossingen zal je ervaren hoe je beter, gezonder en rustgevender kunt slapen, zodat je je weer uitgerust, fit en energiek voelt.

Partners van Slaap Beter en Gezond

Blog berichten

Vragen over Slaap en Gezondheid?

Zit je met vragen over hoe je beter kunt slapen? Wil je weten welke oplossing het beste bij jou past?
Of heb je behoefte aan persoonlijk advies?

Bij ‘Slaap Beter en Gezond’ staan we klaar om al je vragen te beantwoorden. Laat ons jou helpen op weg naar een gezondere slaap en een energieker leven.

Scroll naar boven