Over ons

Slaap Beter En Gezond biedt oplossingen, slaapcoaching en slaap-gezond-producten aan die ervoor zorgen om beter in slaap te vallen, in slaap te blijven en uitgerust wakker te worden.

Wij zijn partner van SAMINA “The Science of Sleep” en Luxlet “Wooden Beds”. Partners waar wij trots op zijn om mee samen te werken, die de hoogste kwaliteit, natuurlijke producten en vakmanschap leveren! Dit alles vanuit het perspectief om zo optimaal mogelijk en gezond te slapen, want 90% van onze gezondheid hangt af van slaap!

 

Ons gezamenlijke doel is mensen met slaapproblemen en slaapstoornissen beter én gezonder te laten slapen en zo meer controle te krijgen over hun fysieke en mentale gezondheid. Door beter te slapen met de kracht van de natuur ontstaat merkbaar meer levensenergie, fitheid en vitaliteit.

Meer dan 35 jaar slaaponderzoek, de samenwerking met andere slaaponderzoekers, orthopeden, fysiotherapeuten en woonbiologen, heeft geleid tot oplossingen en hoogwaardige producten om beter en gezonder te slapen en een optimale slaapkwaliteit te bereiken. Het zogenoemde Bio- energetisch Slapen® verwijst naar de gezondste slaap voor de beste fysieke en mentale regeneratie.

 

Slaap Beter En Gezond heeft een overeenkomst met Zilveren Kruis Achmea, een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland, die met Present! Service werkgevers Arbeidsgerelateerde Zorgoplossingen aanbieden die de vitaliteit bevorderen en voorkomen dat medewerkers uitvallen.

 

De zorgoplossing die Slaap Beter En Gezond biedt is slaapadvies & coaching aan werknemers met slaapstoornissen, slaapproblemen, vermoeidheid en stress. Door beter en gezonder te slapen helpt het verzuim te voorkomen, te verminderen en te verkorten. Voor werkgevers is het belangrijk dat medewerkers zich goed, gezond en vitaal voelen en inzetbaar blijven. Goed en gezond slapen is van groot belang hierbij!

 

Partners van Slaap Beter en Gezond

Blog berichten

Scroll naar boven