Slaapadvies & Coaching

Van een slechte slaap naar een goede slaap en van een goede naar een nog betere!

Onze slaapcoaching is een vorm van advies en ondersteuning die mensen met slaapproblemen of slaapstoornissen helpt hun slaapkwaliteit te verbeteren. Wij analyseren de individuele oorzaken en factoren die de slaap beïnvloeden en werken samen aan een plan om de slaapgewoonten en de slaapomgeving te veranderen. Onze slaapcoaching kan ook psychologische of niet-medicamenteuze methoden voor ontspanning, stressbeheersing of traumatherapie omvatten.

Er zijn verschillende redenen die kunnen leiden tot slaapproblemen – psychologische (angst, woede, stress, depressie), lichamelijke (apneu, restless legs, rugpijn, geluid, blauwlicht), fysiologische (ploegendienst, jetlag), farmacologische (alcohol, koffie, medicijnen, fluor, toxines) of andere redenen (invloed slaapkamer, slaapplaats, kwaliteit bedsysteem, elektrosmog, aarding, gebrek zwaartekracht). De slaapkwaliteit en kwantiteit hebben een directe invloed op je gezondheid, vitaliteit, energie, prestatie en welzijn. Een goede regeneratieve-herstel-slaap is dan ook van groot persoonlijk belang! Hoe je jezelf van slechte slaper tot een goede slaper en van goede slaper tot een nog betere slaper kan ontwikkelen, is te leren in eenvoudige stappen. 

Aan de hand van een gratis adviesgesprek, persoonlijke coaching en onze slaap-gezond-produkten zal je ervaren hoe je beter, gezonder en rustgevender kunt slapen, zodat je je weer uitgerust, fit en energiek voelt.

Partners van Slaap Beter en Gezond

Blog berichten

Vragen over Slaap en Gezondheid?

Zit je met vragen over hoe je beter kunt slapen? Wil je weten welke oplossing het beste bij jou past?
Of heb je behoefte aan persoonlijk advies?

Bij ‘Slaap Beter en Gezond’ staan we klaar om al je vragen te beantwoorden. Laat ons jou helpen op weg naar een gezondere slaap en een energieker leven.

Scroll naar boven