Partners

Zilveren Kruis Achmea

Met Present! Service biedt Zilveren Kruis Achmea werkgevers Arbeidsgerelateerde Zorgoplossingen aan die de vitaliteit bevorderen en voorkomen dat medewerkers uitvallen.

Als gezondheidsoplossing gaat Slaap Beter En Gezond slaapcoaching bieden aan werknemers met slaapstoornissen, slaapproblemen, vermoeidheid en stress. Door beter en gezonder te slapen ontstaat merkbaar meer energie, fitheid en vitaliteit en helpt het verzuim te voorkomen, te verminderen en te verkorten.

Voor werkgevers is het belangrijk dat medewerkers zich goed, gezond en vitaal voelen en inzetbaar blijven. Goed en gezond slapen is van groot belang hierbij!

SAMINA

Slaap Beter En Gezond is trotse partner van SAMINA uit Oostenrijk, producent van handgemaakte orthopedisch en bio-energetisch geoptimaliseerde slaapsystemen, kussens en dekbedden uit duurzaam geproduceerde natuurlijke materialen.

Oprichter van SAMINA is Prof. Dr. med. h.c. Günther W. Amann-Jennson, Hoofd Instituut voor Slaaponderzoek en Bio-energetica in Frastanz (Oostenrijk).  Hij heeft als psycholoog, psychotherapeut en slaapexpert gedurende 35 jaar specialistische kennis opgedaan op het gebied van slaappsychologie en slaapgeneeskunde. Zijn ervaring heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van het wereldwijd succesvolle SAMINA slaapgezond concept. De focus is een holistische slaap en een natuurlijk bedsysteem dat aan alle slaapbiologische, orthopedische, bedklimatologische en elektrobiologische voorwaarden voldoet.

Slaap Beter En Gezond streeft samen met SAMINA naar een betere gezondheid voor een ieder, een verbetering van de levenskwaliteit door een gezonde rustgevende slaap.

LUXLET

Slaap Beter En Gezond is ook trotse partner van LUXLET uit Italië, producent van metaalvrije houten bedden, 100% op maat gemaakt in Zuid-Tirol en unieke stukken die kunnen worden aangepast aan individuele behoeften. Er is keuze uit een groot aantal verschillende houtsoorten. Alle houtsoorten zijn van topkwaliteit en worden zorgvuldig verwerkt met biologische producten.

Onze voorouders wisten al lang geleden dat alles natuurlijk houden onze gezondheid ten goede komt. Deze kennis past LUXLET goed toe door metaalvrije bedden volledig uit hout te produceren. Ook de geur van bepaalde houtsoorten, zoals de Zwitserse den, zorgt voor een gevoel van welzijn en vooral voor een gezonde slaap.

Omdat iedereen zijn eigen slaapgewoonten heeft, moet iedereen zich ook in bed volkomen op zijn gemak voelen. LUXLET speelt in op individuele wensen en zorgt ervoor dat je heerlijk kunt slapen.

Slaap Beter En Gezond staat, zoals de naam het al zegt, voor beter en gezond slapen en passen de natuurlijke producten van LUXLET heel goed bij ons totale aanbod.

De Luxlet brochure downloaden

Blog berichten

Scroll naar boven